Vi fører et stort utvalg av blandebatteri fra anerkjente produsenter med høy kvalitet.

GRB

GRB er et spansk firma som har vært i konstant utvikling siden 1990. Deres produkter er innovative med et stort fokus på teknologi og design. De er miljøvennlige og høy kvalitet. Kranene tenker for seg selv, bestemmer hvilke temperatur som er best, hva som er mest miljøvennlig, og skifter i tillegg farge når vi ønsker å slappe av. GRB setter vår velvære i fokus!

1/1

HANSGROHE

Hansgrohe er et tysk selskap, stiftet i 1901. Hansgrohe har nå blitt en av verdens største levereandører på dusjhoder og blandebatterier.

1/1

DORNBRACHT

Dornbracht har siden 1950 stått for produksjon av design-blandebatterier og -tilbehør til bad av høy kvalitet. Dornbracht har med sine mange prisbelønte produkter i avgjørende grad vært med på å prege utstyr, arkitektur og funksjonsmåter på baderom og kjøkken.

1/1

VILLEROY & BOCH

Villeroy & Boch er en merkevare i verdensklasse med en produktportefølje med smakfulle, attraktive og veldesignede produkter av høyeste kvalitet. Firmaet er fortsatt, etter mer enn 260 år, familieeid og drives i dag av den åttende generasjonen. Villeroy & Boch er i dag verdens største produsent av keramikk, alt fra eksklusive serviser til baderomsinteriør og fliser.

1/1

Bad og Flis Concept Store As


Enebakkveien 304
1188 Oslo
 

post@badogflis.no
23 38 02 00

  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter