top of page
Eksklusive fliser til badet.jpg

ARKITEKTONISKE TEGNINGER

Se drømmen din bli til virkelighet

Du har kanskje en idé om hvordan det nye badet ditt kan se ut? Book en avtale hvor du sitter sammen med en av våre baderomarkitekter i vårt 3D-studio.

 

Ved hjelp av unik teknologi sørger vi for at drømmebadet ditt blir visualisert på en måte du ikke har opplevd tidligere.

Under møtet leder vi deg gjennom en kvalitetsstyrt prosess helt til baderommet har den rette møbleringen, de riktige materialvalgene, samt farger og belysning som matcher dine ønsker og behov.
 

Senest 24 timer etter møtet (neste arbeidsdag), vil du motta plantegninger, oppriss og virkelighetstro visuelle tegninger sammen med et tilbud fra oss.  

Jenny.png
Jenny foran TVen.jpg

Hva koster et tegnemøte?

Et tegnemøte hos oss koster kr. 3 990,- inkl. MVA. Dette inkluderer 3 timer sammen med oss og en times etterarbeid fra vår side. Skulle du velge å handle fliser, møbler og utstyr fra oss i etterkant, vil du få 10 % rabatt for hver kr. 10 000,- du handler, helt opptil kr. 40 000,-.

Avslaget vil komme i tillegg til eventuelle medlemsfordeler: https://www.badogflis.no/medlemsfordeler

Etter booking ringer vi deg. For å sikre et effektivt møte, sender vi deg også informasjon om møteprosessen, hvor plantegninger, møbleringsplan, materialvalg, fargesetting og belysningsplan er sentrale elementer. 

Hva bør du gjøre i forkant?

Vi anbefaler vi at du forbereder deg i forkant; utforsk nettsiden vår og ta turen til vårt showrom for å få inspirasjon og oversikt over alle mulighetene. I informasjonen du fikk fra oss vil du blant annet bli bedt om å ta viktige mål av det som skal bli det nye drømmebadet ditt. 

Du har drømmen – vi har løsningen!

Bad tegnet i 3D

Nedenfor ser du noen bad vi har tegnet for våre kunder.

USIKKER PÅ FARGEVALG?

Nedenfor ser du hva vi kan gjøre for deg dersom du er usikker på hvilke farger eller hvilke fliser du ønsker på badet.

Her ser ønsket kunden primært grå fliser, men ville også se alternativer til hvordan man kunne sette opp badet.

bottom of page